Over ons


Zwanger & Eten is samengesteld door papa’s en mama’s die ook in de fase hebben gezeten waarbij ze niet zeker wisten welke ingrediënten wel of niet gegeten mochten worden door een zwangere vrouw. Zeer geregeld moesten we een vriend of vriendin bellen om ons advies te geven over iets lekkers dat we op de kaart zagen in een restaurant of tijdens het winkelen in de supermarkt. Op een gegeven moment zijn we al deze informatie gaan vastleggen en is het idee van de Zwanger & Eten App ontstaan.

Onze experts
Zwanger & Eten bevat meer dan 1.000 ingrediënten en is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld door een team van zwangerschapexperts. Gezamenlijk hebben we een zo compleet mogelijke lijst gemaakt van alle ingrediënten die je kunt eten of drinken en vervolgens getoetst of dit verantwoord is om te nuttigen tijdens de zwangerschap. Aan de App hebben meegewerkt:
-1 gynaecoloog
-2 verloskundigen
-1 voedingsdeskundige
-1 diëtiste
-een kaasexpert
-15 moeders

We willen wel duidelijk aangeven dat dit onze gezamenlijke interpretatie is of iets wel of niet gegeten mag worden, waaraan geen rechten aan kunnen worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele complicaties die zich voordoen tijdens de zwangerschap, naar aanleiding van het geboden advies van Zwanger&Eten. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor wat je wel of niet eet tijdens je zwangerschap.

Wil je contact met ons? Mail dan even naar info@zwangereneten.nl