Screenshots

 

Dit is het hoofdscherm van de App. Je kan bovenin het scherm gemakkelijk een ingredient zelf invullen. Maar ook per categorie zoeken, of bijvoorbeeld alfabetisch.

Oja: we vertellen ook wat de door jullie meest gezochte ingrediënten zijn (handig he!) en over algemeenheden kruiden en dergelijke.

 

 

 

 

 

 

 

We hebben alle ingrediënten die we hebben gevonden onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je gemakkelijk kan zoeken. Zo hebben we een onderverdeling gemaakt in vlees, gevogelte, maar ook granen, vis en kazen.

 

 

 

 

 

Links zie je onze Zoeker. Daarin tik je eerst een hoofdcategorie aan en dan verschijnen de keuzes die je dan kan maken. Vervolgens specificeer je je keuze.

Een voorbeeldje…je weet niet meer helemaal zeker of je sukadelappen mag eten. Je zoekt op vlees en dan natuurlijk het vlees van een rund. Vervolgens vind je de sukadelappen en zie je dus het advies wat we geven.

 

 

 

 

 

Hiernaast zie je het voorbeeld dat je in de viscategorie hebt gezocht. Als je daarop hebt geklikt zie je alle vissen die wij hebben gevonden. En per vis geven we aan wat het advies is.

 

 

 

 

 

 

 

We hebben alle ingrediënten voorzien van een kort maar krachtig en correct advies. Zo weet je dus snel wat je wel of niet mag eten.

 

 

 

 

 

 

Als je wat meer wilt weten over wie wij zijn en hoe de adviezen tot stand zijn gekomen, kun je daar in de Zwanger & Eten App ook meer over lezen.